CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
CampusEdu Slider

Vergi Başvurusu ve İade İşlemleri

 

Work and Travel 2026'nın EN

BÜYÜK İş Fuarına Adım Adım!

28 Ocak 2026 Çarşamba günü İSTANBUL The Marmara Taksim

Hotel'de 10'a yakın işveren Amerika'dan gelerek, yüz yüze işe alım

gerçekleştirecekler! Sen de kayıt yaptırarak, işverenlerle yüz yüze görüşme

fırsatını kaçırma!

 

 

....ve FUARA KATILACAK DİĞER İŞVERENLER İÇİN HEMEN CAMPUSEDU İLE İLETİŞİME GEÇ, SINIRLI KONTENJANDAN 2025 FİYATLARIYLA 2026 YAZI İÇİN YERİNİ AYIRT!

 

Kasım 2017'de Başkan Donald Trump tarafından "Vergi Kesintileri ve İşler Yasası"nın yürürlüğe konmasıyla birlikte, Amerika'da çalıştığı süre boyunca maaşını paycheck olarak alan ve maddi kazanç elde eden bütün katılımcılarımız döndüklerinde vergi başvuru/beyanında bulunmak zorundadır.

CampusEdu olarak, Work and Travel programına katılan bütün öğrencilerimize döndüklerinde vergi başvurularını yeni yasaya uygun şekilde yapabilmeleri için yönlendirmede bulunuyoruz ve katılımcılarımız aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, çözüm ortağımız Sprintax sayfasından online olarak dakikalar içinde başvurularını tamamlayabiliyor!

Vergi başvurusu için gerekli belgeler: 

- DS2019 Formu / Yasal Çalışma Belgesi 
- Pasaport Vize Sayfası 
- Social Security Card (Sosyal Güvenlik Numarası yeterli olmaktadır)

- Son Paycheck (Birden fazla işte çalıştıysanız her biri için olmalı)
- W2 Formu (İşvereninizden alacağınız detaylı vergi kesintilerini gösteren belge / Birden fazla işte çalıştıysanız her biri için olmalı)

Tek yapmanız gereken; Sprintax web sitesinde dakikalar içinde kullanıcı hesabı oluşturarak, gerekli belgeleri hesabınıza yüklemek ve Sprintax vergi hesaplamanızı tamamladıktan sonra doldurduğunuz formları sizin adınıza iletmemiz için CampusEdu'ya ulaştırmanız. Dileyen öğrencilerimiz formlarının yurtdışı gönderimini kendileri de sağlayabilmektedir.

Formlarınızın IRS'ye ulaşmasıyla birlikte vergi başvurunuz tamamlanmış olacaktır.

Vergi başvurusu hakkında sorularınız için CampusEdu danışmanlarından ve Sprintax sisteminde yer alan Canlı Destek'ten yardım alabilirsiniz!

Canlı DestekÇEVRİM DIŞI

- Size nasıl yardımcı olabilirim?

Konuşmaya Katıl
Danışman Köşesi
MELİKE AYDOĞANMELİKE AYDOĞAN
Neden Work and Travel Yapmalısınız?

Work and Travel programına katılmadan önce aklımda pek çok soru işareti vardı. Amerika gibi uzak ve pek çok farklı kültürden insanın bulunduğu bir topluma gitmek ; özellikle kültürüne, diline, insanlarına alışık olmadığım bir yerde çalışma düşüncesi gözümü ne kadar korkutsa da sadece İngilizce konuşma becerimi geliştirebilmek adına bu programa katılma kararı aldım.

Devamı
HÜSEYİN OĞULCAN ATESHÜSEYİN OĞULCAN ATES
Şirket ve Danışmanla İletişim

Kayıt olduktan sonra sizinle aktif bir şekilde iletişimde olacak, sorunlarınızı en hızlı ve pratik şekilde çözüme kavuşturacak, istekleriniz ve beklentilerinizi en iyi şekilde analiz edip en uygun seçenekleri sunacak, konaklama gibi konular için öğrencinin kişisel tercihlerine dikkat edecek, sürecinizi hatasız ve eksiksiz şekilde takip edecek ve profesyonel destek olacak olan aynı zamanda programı daha önce tecrübe etmiş  danışmanlarınızla iletişimizin çok iyi olması gerekmektedir.

Devamı
Tüm Makaleler

KATILIMCILARIN GÖZÜNDEN

Sinem İ.
Sinem İ. Work and Travel
"Bir arkadaşımızın 2011 yazında WAT’tan dönüp, bize ballandıra ballanıra WAT’ı anlatmasıyla gitmeye karar verdik. Araştırmalarımız sonucunda CampusEdu şirketinde karar kıldık. "
Devamı
Dicle K.
Dicle K. Work and Travel
"Ben çok iyiyim her sey yolunda burada , haftada 6 gün çalisiyorum . 2-3 gibi bitiyor sonra hava güzelse bisiklet sürüyorum ya da komsumuz Jerry'nin bahçesinde oyalaniyorum."
Devamı
 
#
Tamam