CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE
CampusEdu Slider

İspanya Öğrenci Vizesi

İspanya öğrenci vizesi başvurularında Schengen vizesi koşullarını yerine getirmek gerekmektedir. İspanyol Konsolosluğu tarafından yürütülen bu işlemlerde CAMPUSEDU Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak İspanya öğrenci vizesi alabilmeniz için size ücretsiz danışmanlık yapmaktayız. İspanya öğrenci vizesi için gerekli olan belgeler aşağıda sıralanmaktadır:

  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Varsa eski pasaportlarınız
  • Pasaportunuzun ilk 4 sayfasının fotokopisi
  • Eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu
  • Arka fonu beyaz 4 adet son zamanlarda çekilmiş ve rötuşsuz orijinal fotoğraf
  • Vize ücreti
  • İspanya’da eğitim alacağınız kuruluştan ne kadar süreyle kursa katılacağınızı ve ne kadar ücret ödediğinizi gösteren kabul mektubu
  • En son okuduğunuz okula ait mezuniyet belgesi veya diplomanız; öğrenci olanlar için yeni tarihli öğrenci belgesi ve transkript
  • Varsa İspanyolca bildiğinizi gösteren belge, özel bir kursa katılarak İspanyolca dersleri aldıysanız bunu gösteren belge ya da sertifika
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgili tecil ya da terhis belgesi
  • Evliyseniz evlilik cüzdanınız
  • Yurtdışındaki eğitiminizi ve yaşam giderlerinizi karşılayabileceğinizi gösteren belgeler;
  • Size ve ailenize ait banka hesap cüzdanları  ve fotokopileri; ailenizde çalışan kişilerin son 3 aylık maaş bordroları; ailenizde  emekli olanlar varsa onların da maaş bordroları
  • Ailenizde kendine ait bir işi olan varsa vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi ve ticaret sicil gazetesinde yayınlanmış olan faaliyet ilanı.
  • Varsa tapu ya da ruhsat fotokopiler

Çalışanlar için:

  • Eğitim süreniz boyunca işyerinizden izinli olduğunuzu gösteren yazılı bir belge
  • Son 3 aya ait maaş bordronuz, son aylara ait sigorta primleriniz ve işe giriş belgeniz
  • Çalıştığınız firmanın vergi levhası, faaliyet belgesi, kuruluş gazetesi ve imza sirküleri fotokopisi
  • İspanya’da kalacağınız süreyi kapsayan sağlık sigortası
  • Üç ay üzerinde eğitim alacaksanız sağlık raporu ve sabıka kaydı ( İngilizce, İspanyolca ya da Fransızca tercümesi)
  • Uçak bileti rezervasyonu

*** Maddi durumunuzu gösterir belgelerin fotokopileri noter tasdikli olmalıdır.

Canlı DestekÇEVRİM DIŞI

- Size nasıl yardımcı olabilirim?

Konuşmaya Katıl
Danışman Köşesi
TÜLAY AYKUTELİTÜLAY AYKUTELİ
CAMPUSEDU ile Yurtdışında Dil Eğitimi

Amacımız, rekabetçi dünya koşulları içerisinde boğulup kalan bireyleri her türlü rekabete hazır duruma getirebilmek ve bu amaca ulaşmak için de en önemli koşullardan biri olan dil edinimi konusunda da sizlere kaliteli ve güven dolu bir eğitim hizmeti sunmaktır.

Devamı
TÜLAY AYKUTELİTÜLAY AYKUTELİ
Kayıt Olmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bir dil okuluna kayıt yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken önemli noktaları bu makalede bulabilirsiniz.

Devamı
Tüm Makaleler
Ayın Okulu
InlinguaInlinguaDetay

KATILIMCILARIN GÖZÜNDEN

Deniz K.
Deniz K. Yurtdışında Dil Okulu
ALC'de geçirdiğim süre boyunca eğitmenlerin ve yönetimin desteğini sürekli hissettim. Okul haricinde konaklama ve...
Devamı
Zeynep Y.
Zeynep Y. Yurtdışında Dil Okulu
Sadece 2 haftadır bu okuldayım ama hem okulda hem de yanında kaldığım aileden çok şey öğrendim...
Devamı
 
#
Tamam