15 HAZİRAN 2009 - NAZLI ÇİNEL A. (Hacettepe Ünv. Endüstri Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi) (MNEG Concessions LLC, Wisconsin Dells, Wisconsin)
"nihan hanım merhabalar nasılsınız umarım iyisinizdir ben çok iyiyim burda çok iyi karsılandım türkleri çok seviolar çok çalışkan oluo turkler diyolar kasiyerlık yapıorum müsteriler nerden geliosun diye soruyolar türkiye diyince baya iyi bahşiş bırakıyolar herşey için teşekkür ederm bişey isterseniz söylemeniz yeter biliosunuz kendinize iyi bakın sevgiler:):):)"
Günümüz şartlarını göz önüne alırsak, ikinci hatta üçüncü bir yabancı dil, iletişim becerisi, yeni ve değişken kültürlere açık olmanın her geçen gün daha da önem kazandığını göz ardı edemeyiz. Tam da bu noktada, Work and Travel Programı üniversite öğrencilerinin değerlendirebileceği hem kolay hem de eğlenceli bir fırsattır.
Devamı- Size nasıl yardımcı olabilirim?
Konuşmaya Katıl