Ali Y. - Ankara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3.sınıf
Yeni katılımcı arkadaşlara şiddetle tavsiye ederek başlamak istiyorum. Florida, Tapma harika bir yer istediğiniz her şey iklimi, sahilleri ile insanı kendine çeken ve pek çok imkan sunan bir şehir. Bush Garden’a gelince WAT katılımcısı olacaksanız kesinlikle bir eğlence parkı seçmelisiniz. İnanılmaz bir eğlence ve siz bu eğlencenin içinde çalıştığınızı bile anlamadan ki burada demek istediğim şey yorulmadan keyifli bir şekilde çalışıyor ve para kazanıyorsunuz. Boş zamanlarda yapacağınız şey zaten çok acık oyuncaklara binerek adrenalin sınırınızı zorlayabilirsiniz. Tabi ki bu programın bir de travel kısmı var. Florida da olmak size Miami ve Destin gibi herkesin hayatında bir kere görmesi gereken yerleri gezebilme imkanı sağlıyor.
Bu güzel deneyimde CAMPUS’un bana yol arkadaşlığı etmesi ve her adımda işlemlerimi takip etmesi çok güzeldi. Teşekkürler CAMPUS….
MELİKE AYDOĞANNeden Work and Travel Yapmalısınız?Work and Travel programına katılmadan önce aklımda pek çok soru işareti vardı. Amerika gibi uzak ve pek çok farklı kültürden insanın bulunduğu bir topluma gitmek ; özellikle kültürüne, diline, insanlarına alışık olmadığım bir yerde çalışma düşüncesi gözümü ne kadar korkutsa da sadece İngilizce konuşma becerimi geliştirebilmek adına bu programa katılma kararı aldım.
Devamı- Size nasıl yardımcı olabilirim?
Konuşmaya Katıl