CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Work and Travel Programında Satış Elemanı Olmanın Faydaları

Work and Travel Programında Satış Elemanı Olmanın Faydaları

Work and Travel Programında Satış Elemanı Olmanın Faydaları

Work and Travel programının en güzel pozisyonlarının garsonluk ve satış elemanlığını sık sık duyarız. Herkesin beklentisi ve istekleri farklı olacağı için bu kesinlikle doğru bir bilgi diyemeyiz fakat program genel olarak ele alındığında amacına en çok hitap eden iki pozisyon olduğu yalanlanamaz. Sebeplerine biraz göz gezdirelim;
Öncelikle bu programın temel amacı kültürel değişim olduğu için çokça sosyalleşebileceğiniz, oradaki yerli ve turist müşterilerinizle bol bol iletişimde kalabileceğiniz, İngilizcenizi kısa sürede ilerletebileceğiniz pozisyonlar olması çok önemli. Garson veya satış elemanını diğer işçilerden öne çıkaran ilk özellik bu, direkt olarak müşteriye muhatap olmanız gerekeceği için yukarıda sayılanların tümünü istemeseniz bile elde etmiş oluyorsunuz.
Daha fazla insan tanımanız orada bulacağınız ikinci, hatta üçüncü işlere tahmin edemeyeceğiniz kadar yardımcı olacak. Eğer yaptığınız servis müşterilerinizin hoşuna giderse iş teklifi almanız dahi imkansız değil.
Tip alabileceğiniz için saatlik maaşınız üzerine eklenecek her cent orada (veya burada) işinize yarayacak.
Bir housekeeper kadar temizlikle meşgul olmak zorunda kalmayacaksınız. Çalışma alanınızı ve bulunduğunuz bölümü temiz tutmanız çoğu zaman supervisorınız için yeterli olacaktır. Çünkü sizin işiniz müşterilerle ilgilenmek ve beklenen servisi/satışı en iyi şekilde yapmak.
Satışını yaptığınız ürün veya yemeklerde indirim haklarınız olacak. Bu sayede belki de market alışverişinizi aza indirebilir, pahalı bulduğunuz o ürünlere minik paralar ödeyerek sahip olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir; Work and Travel Programında Otelde Çalışılabilecek Pozisyonlar

Yorum Formu

 
#
Tamam