CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Work and Travel Programında Şans Faktörü

Work and Travel Programında Şans Faktörü

Work And Travel Programında Şans Faktörü

Bu makalede “Work and Travel programında şans faktörü önemli bir rol oynar mı? Work and Travel programında şansı yaver giden öğrenci olmanın sırları nelerdir? Work and Travel programı kapsamında şanslı bölgeye gidebilmek için yapılması gerekenler nelerdir?” gibi sorularınızı yanıtlandırmaya çalışacağım.
Work and Travel programı şans işi değildir. Eğer;

İşini seçerken İngilizce seviyene, (varsa) iş geçmişine, karakter yapına ve fiziksel özelliklerine uygun seçersen değildir. Örneklendirmek gerekirse; açık alanda zaman geçirmeyi seviyorsanız kapalı alan sizi bunaltıyorsa su/eğlence parklarında ride operatörlük, cashierlık, ticket sales, güneşe alerjiniz varsa housekeeper, market çalışanı gibi pozisyonlar seçmelisiniz.

Work and Travel programına katılmaya karar verdiğinde benim bu programdan beklentim ne, amacım nedir, neleri tolere edebilirim veya neleri edemem diye düşünüp bu doğrultuda hareket edersen değildir,

3-4 ay gibi uzun bir süre ailenden, memleketinden, arkadaşlarından, özellikle de annenin yemeklerinden ayrı kalmaya, yalnız kalmaya, zorluklarla ve aksiliklerle başa çıkmaya hazırsan değildir.

Özetlemek gerekirse sevgili arkadaşlar Work and Travel programı sizi 3-4 ay gibi bir sürede çeşitli zorluklarla başa çıkarak ergenlikten yetişkinliğe taşıyan bir süreçtir. Bu süreçte rüzgarı arkanıza alıp verimli bir yaz tatili de geçirebilirsiniz, önünüze çıkan en ufak sorunu büyütedebilirsiniz. Yani Work and Travel programında şanslı olmak da olamamak da sizlerin elinde!

Eğer siz de Work and Travel öğrencisi olmak isterseniz, CAMPUSEDU danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir; Work and Travel Programına Katılmak için 5 Sebep

Yorum Formu

 
#
Tamam