CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

2019 Work & Travel Job Fair tarihleri belli oldu!

2019 Work and Travel programı için sen de yerini ayırt, rüya gibi bir yaz yaşa! CampusEdu ile mükemmel bir deneyime hazır mısınız?

2019 WORK AND TRAVEL JOB FAIR (İŞ FUARI)'LARIMIZIN TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Bu yıl  19 Ocak 2019 (İstanbul), 26 Ocak 2019 (Ankara), 30 Ocak 2019 (Ankara) ve 16 Şubat 2019( Ankara)’da 4  farklı iş fuarımız gerçekleşecek.

Düzenleyeceğimiz fuara gelecek işverenlerimiz şunlar;


1.İş fuarımız, 19 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacak ve Pennslyvania eyaletinde bulunan Hershey Park, Subway, Red Lion Harrisburg, Red Lion Hershey yetkilisi Agata Czopek’in katılımıyla gerçekleşecektir.

 2.İş fuarımıza; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Winkler Pool Management yetkilisi katılım gösterecek.

Winkler Pool Management yetkilileri, Lifeguard (cankurtaranlık) yapmak isteyen katılımcılarımızla görüşmek için 26 Ocak 2019’da Türkiye'de olacak.

3.İş fuarımız, 30 Ocak 2019 tarihinde gerçeklecektir. İşverenimiz Wisconsin eyaletinde yer alan, Amerika’nın en büyük eğlence su parkı olan Wilderness Hotel Golf&Resort!CampusEdu 2019 Work and Travel katılımcılarını eğlence dolu muhteşem bir yaz için bekliyor!

*** Fuarımıza katılacak olan diğer işverenimiz Amerika'da bulunan en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Shaw's! Siz de New Hampshire, Maine, Massachusetts veya Rhode Island eyaletlerinden birinde çalışmak istiyorsanız hemen yerinizi ayırtın!

4 . İş fuarımıza ise; her sene Türkiye'ye gelen ve Türk öğrenciler tarafından çok sevilen Lagoon Park yetkilileri 16 Şubat 2019 tarihinde yapılacak iş fuarımızda öğrencilerimizle görüşecek.

Utah’ın en büyük parklarından olan Lagoon bünyesinde her yıl çok sayıda work and travel öğrencisine iş fırsatı sunmaktadır. Büyüklüğü ve görkemi ile dikkat çeken Lagoon Park’ta Work and Travel öğrencileri için çeşitli pozisyonlarda iş imkânı bulunmaktadır.

Fuara katılacak diğer işverenimiz ise Wisconsin Dells şehrinde yer alan MT. OLYMPUS WATER AND THEME PARK! Wisconsin eyaletinin Wisconsin Dells şehrinde bulunun Mt Olympus Eğlence Parkı, WAT katılımcılarına Lifeguard, Housekeeper ve Resort Staff gibi değişik pozisyonlarında işler sunuyor.

 2019 Work and Travel için Türkiye'de yapılacak olan fuarlarda işverenlerle yüzyüze tanışma fırsatını yakalamak için ve fuara katılacak olan diğer işverenlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için siz de hemen CAMPUS danışmanlarıyla iletişime geçin. 

    Canlı DestekÇEVRİM DIŞI

    - Size nasıl yardımcı olabilirim?

    Konuşmaya Katıl
    Danışman Köşesi
    MELİKE AYDOĞANMELİKE AYDOĞAN
    Neden Work and Travel Yapmalısınız?

    Work and Travel programına katılmadan önce aklımda pek çok soru işareti vardı. Amerika gibi uzak ve pek çok farklı kültürden insanın bulunduğu bir topluma gitmek ; özellikle kültürüne, diline, insanlarına alışık olmadığım bir yerde çalışma düşüncesi gözümü ne kadar korkutsa da sadece İngilizce konuşma becerimi geliştirebilmek adına bu programa katılma kararı aldım.

    Devamı
    Tüm Makaleler

     
    #
    Tamam