CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Work and Travel Programında Markette Çalışabilecek Pozisyonlar

Work and Travel Programında Markette Çalışabilecek Pozisyonlar

Work and Travel Programında Markette Çalışabilecek Pozisyonlar

Work and travel programında çalışılabilecek işler arasında belki de en eğlenceli işlerden birisi diyebiliriz.Hem çalışacağınız yerin kapalı bir yer olması hem de gelen insanlarla konuşabilme imkanı bu işin avantajlarından diyebiliriz. Ancak market işinde çalışacak Work and Travel öğrencilerinin işin gereğine uygun olarak dışa dönük, konuşkan, sabırlı ve beden gücünün iyi olması gerekir. Uzun saatler çalışma ihtimali olduğu ve işin tanımına uygun olarak markete gelen eşyaları taşıma durumunu unutmamanız gerekir. Peki market işlerinde hangi pozisyonlarda çalışabilirsiniz?

Kasiyer işleri
Reyon görevlisi
Depo Elemanı
Satış Elemanı

Çalışacağınız departmana göre sizlerden bekledikleri İngilizce seviyesi farklılık gösterecektir. Mesela Depoda çalışacaksanız orta seviyede bir İngilizce yeterli olurken, kasada ya da satış kısmında çalışacak öğrencinin seviyesi upper/ advanced aralığında olmalıdır.

Her işin olduğu gibi bu işinde avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Örnek olarak, haftalık alacağınız saat imkanı birçok işe göre daha yüksek olabilirken bu aynı zamanda sizi daha çok yorabilir.En büyük avantajlarından biri de indirimleri ilk siz duyacaksanız

Yorum Formu

 
#
Tamam