CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Work and Travel Programında Bir Lifeguard'a Düşen Görevler

Work and Travel Programında Bir Lifeguard'a Düşen Görevler

Work and Travel Programında Bir Lifeguard'a Düşen Görevler 

Cankurtaranlar havuzdaki insanların can güvenliğinden sorumludurlar. Bu yüzden havuzda geçerli olan tüm kurallara hakim olmalı ve uygulamalıdırlar. En ufak bir kural ihlali birçok tehlikeye neden olabilir.


• Eğer havuz boş değilse, bir kişi bile varsa havuz izlenmeli, konsantrasyonunuzu bozacak herhangi başka bir şeyle ilgilenmemelisiniz.


• Havuza her zaman açılış saatinden en az yarım saat önce gitmeli; havuzun çevresinin ve havuzun temizliğinden emin olmanız gerekli.


• Havuz kirlendiği zaman dibe çöken toz ve yaprakları temizlemek için bir aparat kullanılır. Zor gibi görünür ama aslında en kolay işlemlerden biridir. Havuzu pırıl pırıl gördüğünüzde aldığınız keyif ise paha biçilemez!


• Bir de kontrol etmeniz gereken havuz değerleri bulunmaktadır. PH ve kloru kontrol etmeniz için kullanacağınız kimyasallar aparatın içindeki havuz suyuna damlatılır. Renklerin belirlediği oranları saatlik çizelgenize yazmalısınız.


• Havuzdan havuza değişiklik gösteren tuvalet bakımı ve havuzun çevresindeki çöplerin atılması bazen sizlere ait olabilir. Bu durumda size verilen görevleri yerine getirmelisiniz. Havuzu kapatırken varsa ışıkları açılmalı, kapısının kilitlendiğinden emin olmalısınız.

Eğer siz de Work and Travel öğrencisi olmak istiyorsanız, CAMPUSEDU danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir; Work and Travel Programında İş Olarak Neden mi Lifeguard?

Yorum Formu

 
#
Tamam