CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Work and Travel Programına Erken Kayıt Olmanın Avantajı Nedir?

Work and Travel Programına Erken Kayıt Olmanın Avantajı Nedir?

Work and Travel Programına Erken Kayıt Olmanın Avantajı Nedir?

Birçok üniversite öğrencisinin hayalini kurduğu Work and Travel programında hayallerinize ne kadar yakın bir program yaşayabileceğiniz konusunda danışmanlarımız sizi zaten detaylı olarak bilgilendirecektir. Ancak belirli noktalarda fark yaratan bir kriter varsa o da; mümkün olduğunca erken tarihlerde işlemlerinizi başlatmak olacaktır.

İş seçenekleri bakımından sonsuz bir yelpazeye sahip olmayan Work and Travel programı, üniversite öğrencilerinin yaz tatillerinde ABD’de vasıf gerektirmeyen basit işlerde çalışarak hem para kazanmalarını hem de yabancı dillerini geliştirmelerini ve ABD’de özgürce seyahat edebilmelerini sağlıyor.
Bahsi geçen vasıf gerektirmeyen işler ise genel olarak sınıflandırdığımızda; Otel, Restorant, Su Parkı, Eğlence Parkı ve Süper Market pozisyonları olacaktır. Work and Travel firmalarının sayılı kotaları olduğu gerçeğini göz önünde bulundurduğumuzda ise bu pozisyonlardan bazılarının ya da belli başlı bölgelerin diğerlerine kıyasla öğrenciler tarafından daha çok tercih edildiğini söylemek mümkün. Dolayısıyla iş ve lokasyon konusunda belli tercihleriniz varsa Work and Travel programına erken kayıt olmak size ciddi avantaj sağlayacaktır.
Aynı zamanda Work and Travel firmalarının sunduğu erken kayıt avantajlarından faydalanmak da maddi olarak küçümsenmeyecek farklar yaratacaktır.

Kısacası Work & Travel’a erken kayıt olmak; size hem beklentilerinize en yakın işlere yerleşebilme, hem istediğiniz lokasyonlara yakın olabilme, hem de programa ödeyeceğiniz ücrette indirim imkanlarını beraberinde getirecektir!

Eğer siz de erken kayıt avantajlarından yararlanmak ve Work and Travel öğrencisi olmak istiyorsanız, CAMPUSEDU danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz!

İlginizi Çekebilir; Work and Travel Programında Kurulan Arkadaşlıklar

Yorum Formu

 
#
Tamam