CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Work and Travel Programı Öncesi İngilizcemi Nasıl Geliştirebilirim?

Work and Travel Programı Öncesi İngilizcemi Nasıl Geliştirebilirim?

Work and Travel Programı Öncesi İngilizcemi Nasıl Geliştirebilirim? 

Herkesin bildiği gibi Work and Travel programının katılım koşullarından biri öğrencilerin İngilizce seviyeleridir. Work and Travel programına katılacak öğrencinin en az orta seviyede İngilizce konuşup anlayabilmesi gerekmektedir. Bunu da şirketler kayıt öncesinde yapmış oldukları mülakata göre belirlerler.

Ancak erken kayıt döneminde İngilizce mülakata girmiş bir öğrenci (Örneğin Temmuz ayında) yıl içinde İngilizce seviyesini kendi çabası ve emeği ile ilerletebilir. Böylece daha iyi İngilizce gerektiren iş seçeneklerini de değerlendirme imkanı bulabilir.

Peki, Work and Travel programı öncesinde İngilizcenizi nasıl ilerletebilirsiniz? Bunun birçok farklı yolu vardır. Örneğin okulunuzda eğitim alan yabancı uyruklu öğrencilerle arkadaş olup pratiğinizi ilerletebilirsiniz. Bir başka yöntemde ayna karşısında konuşmak… Maalesef bizler İngilizceyi yazı ağırlıklı olarak öğreniyoruz. Bu yüzden öğrencilerin çoğu kendi seslerini duyunca bile panikleyebiliyor. Ayna karşısında gününüzü kendinize anlatarak hem sesinizi duyarak çalışma imkanınız olur hem de kelime eksiklerinizi fark edebilirsiniz.

Kayıt olduğunuz Work and Travel firmasının speaking clubları varsa bu konuşma dersleri de sizin için yararlı olacaktır. Alanında uzman hocalarla birlikte haftanın belli günlerinde bu derslerden yararlanarak İngilizcenizi ilerletebilirsiniz.

Günümüz teknoloji çağı ve herkes akıllı telefonlar kullanıyor. Cep telefonlarınıza yükleyebileceğiniz ya da bilgisayarınıza indirebileceğiniz uygulamalar sayesinde de İngilizcenizi ilerletebilirsiniz.

Ve tabi İngilizce kursları… Work and Travel programa kayıt olduktan sonra bulunduğunuz şehirlerdeki kursları araştırarak konuşma ağırlıklı eğitim alabileceğiniz yerlere kayıt olabilirsiniz. Hem işveren mülakatı hem de vize mülakatınız öncesinde hocalarınızla pratik yapma imkanınız olabilir.

Eğer siz de Work and Travel öğrencisi olmak istiyorsanız CAMPUSEDU danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi çekebilir; İngilizce Mülakattan Önce Nasıl Pratik Yapılmalı? 

Yorum Formu

 
#
Tamam