CAMPUSEDU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI
Eğitiminize Yatırım, Geleceğinize Yatırımdır! Invest in YOURSELF, Invest in Your FUTURE

Gezi Rehberi: Los Angeles Popüler Yerler

Gezi Rehberi: Los Angeles Popüler Yerler

GEZİ REHBERİ: LOS ANGELES
POPÜLER YERLER

1- Santa Monica
Hepimizin çocukluğundan beri bildiği ve en az bir kere oynamış olduğumuz GTA Vice City’nin geçtiği, Los Angeles’ın Batı yakasında bulunan en güzide sahillerinden biridir. Gittiğinizde orada yaşamak isteyebilir, Amerika’da ki en güzel günlerinizi geçirebilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olmalı, seyahat listenize eklemelisiniz
2. Venice Beach
Santa Monica ile aralarında az bir mesafe olan gitmişken görmeden dönemeyeceğiniz bir sahil şehri. Özgür ruhu, sahil boyu sıra dışı mağazaları, sokak performansları, renkliliği ve hareketliliği ile ünlüdür. İzleyebileceğiniz veya dilerseniz katılabileceğiniz paten gösterileri ve açık hava spor salonu bulunur.
3. Malibu Beach
Daha çok sörf yapmak için tercih edilen sahil şehridir. Daha çok ünlülerin tercih ettiği, iskelede güzel yemeklerin tadına bakabileceğiniz, dinlenmek için tam size göre bir tercih olabilir
4. Rodeo Drive
Şehirdeki en lüks ve prestijli alışveriş caddesi olarak alınıyor. 3 kilometrenin biraz üzerinde bir uzunluğa sahip bu caddede gezerken daha önce duymadığınız markaları görüp şoke olabilirsiniz.
5. Beverly Hills
1950’li yıllardan bu yana jet sosyetenin ikamet ettiği bilinen Beverly Hills paranızı bitirmek için ideal bir konum olabilir.
6. Walk Of Fame
Gelelim Los Angeles’ı Los Angeles yapan Hollywood Bulvarına! Dizilere, filmlere konu olan ünlülerin yıldızlarının olduğu bu sokak sizi büyüleyecek. 2400’ten fazla yıldız bulunurken hangi biriyle fotoğraf çekineceğinizi şaşırabilir, sevdiğiniz isimlerin yıldızını bulmakta zorlanabilirsiniz.
7. Universal Studios Hollywood
En eski film stüdyosu! Şehirdeki en büyük tematik eğlence parkında gezerken film çekimlerine denk gelebilir, eğlenceli aktivitelere katılabilir, zamanın nasıl geçtiğini anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir; Fun Facts Las Vegas

Yorum Formu

 
#
Tamam